Lang, lang, zeer lang geleden!

Ergens schaam ik mij dat ik zolang al niet meer heb geschreven, maar soms kan het gewoon niet en neemt het dagelijkse leven zoveel energie dat het schrijven en foto’s publiceren eraan over blijft.

Ik ben geen held in schrijven! En al zeker niet met programma’s waar de werkwijze in het engels is, want daar ben ik dus een nul in.

Maar ik wil terug proberen hier wat meer te schrijven en laten zien waar ik zoal mee bezig ben. Het naaien van kleding ben ik blijven doen, ook al was dat met tussenpauzes. Alles koste wat meer moeite, want ja heb een stevige dip gehad qua gevoelens, emoties die in de war waren, … . Stilaan komt er verandering in en daar ben ik blij om.

Ik zag in mijn vriendenkring dat vele het moeilijk hadden in de maatschappij en vooral opzoek waren naar een nieuwe ik en vele hebben die gevonden. Gelukkig ! Ik ben nog een weg aan het gaan en leer nieuwe dingen ontdekken en hoop ook snel het juiste pad voor mij te vinden.

Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij een cursus Textielontwerp. Een korte cursus van 11 weken om te leren tekenen op de pc om tot een print te komen die op allerhande voorwerpen kan gedrukt worden, zoals stof, tassen, kleding en zoveel meer. Wauw, wat vond ik die uitdaging leuk. Daardoor ben ik nu een volgende cursus bezig, maar dan specifieker met het tekenen met het programma Affinity Design. De uitdaging om u hersenen in beweging te zetten nieuwe dingen uit te proberen geeft me een toch wel leuke prikkeling naar meer en zin om verder te gaan naar een vervolg op deze cursus. Dus wie weet tot waar ik ga gaan en wat ik er in de toekomst mee ga doen.

Ik zie mijn kinderen oh zo graag, maar nu voel ik dat het toch wel tijd wordt dat ook ik voor mezelf tijd mag nemen en nog kan ontdekken welk pad er nog voor mij klaar ligt.

Dus, ik ga proberen jullie mee op mijn pad te nemen en zien waar de tijd mij gaat brengen, gaan jullie mee?

Ik zoek mijn weg in het leven samen met …….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.